Na Bjelašnici održan menadžerski turnir "R&S odbojka na snijegu 2019"

10.02.2019. 12:01 / Izvor: Akta.ba
Na Bjelašnici održan menadžerski turnir 'R&S odbojka na snijegu 2019'
OTVORI GALERIJU

Turnir je okupio učesnike iz 14 kompanija koji su imali priliku da pokažu svoje odbojkaške vještine na snježnoj površini.

Na olimpijskoj planini Bjelašnici je 9. februara održan turnir “R&S odbojka na snijegu 2019”. Vodeći se sloganom “Olakšava posao”, kompanija R&S d.o.o. Sarajevo je svojim klijentima pružila priliku za sportske aktivnosti, međusobna druženja i promovisanje zdravog načina života.

Turnir je okupio učesnike iz 14 kompanija koji su imali priliku da pokažu svoje odbojkaške vještine na snježnoj površini. Učestvovale su ekipe iz sljedećih kompanija: Addiko Bank, BBI banka, BH Telecom, Centralna banka BiH, Intesa Sanpaolo Banka, Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, Lutrija BiH, Međunarodni aerodrom Sarajevo, Perutnina Ptuj, R&S Sarajevo, Sarajevo osiguranje, Sberbank BH, UniCredit Bank i UNIQA osiguranje.

Kemal Selmanagić, generalni direktor kompanije R&S d.o.o. Sarajevo je izrazio zadovoljstvo održanim takmičenjem.

"Nama je izuzetno drago što smo u opuštenoj atmosferi okupili naše klijente i družili se sa njima. Prilike za ovakva okupljanja su rijetke i zadovoljstvo nam je što smo uspjeli da ga organizujemo. R&S, pored toga, podržava održavanje sportskih aktivnosti u cilju promocije zdravlja i zdravih životnih navika".

Takmičari i prisutni posmatrači su uživali u utakmicama i svježem planinskom vazduhu. Svi posjetioci su imali priliku bodriti timove na tribinama koje su postavljene samo za ovu namjenu. 

Tim koji se najviše iskazao i osvojio prvo mjesto dolazi iz kompanije Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH, dok su drugo i treće mjesto osvojili timovi iz kompanija Addiko Bank i R&S Sarajevo.

Takmičar iz pobjedničke ekipe Murat Čengić je ovom prilikom rekao: "Sve super, organizacija odlična. Druženje odlično, puno zabave. Nadamo se da će se isto ponoviti naredne godine."

Odbojkaški turnir je održan u okviru 14. Međunarodnog takmičenja menadžera u skijanju, tradicionalnog okupljanja menadžera sa zabavnim i sportskim sadržajima.

 


 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza