Mercator BH na 4. Salonu okusa FineWine&GoodFood

12.03.2013. 16:19 / Izvor: eKapija.ba
Mercator BH na 4. Salonu okusa FineWine&GoodFood

Na četvrtom međunarodnom Salonu okusa »FineWine&GoodFood«, koji će se održati 14. marta, u hotelu Holliday Inn u Sarajevu, u periodu od 14:00 do 22:00 sata, učestvovaće i Mercator BH sa ciljem promocije proizvoda trgovačke marke Mercator.

Na četvrtom međunarodnom Salonu okusa »FineWine&GoodFood«, koji će se održati 14. marta, u hotelu Holliday Inn u Sarajevu, u periodu od 14:00 do 22:00 sata, učestvovaće i Mercator BH sa ciljem promocije proizvoda trgovačke marke Mercator, proizvedenih u Bosni i Hercegovini i zemljama okruženja.

Kroz strateški projekat trgovačke marke, Mercator daje priliku lokalnim proizvođačima da plasiraju svoje proizvode na domaće i tržišta susjednih zemalja. Samo u prošloj godini, Mercator BH je proširio asortiman trgovačke marke proizvodima bh. kompanija kao što su Violeta, Belif, Pak Centar, Mlijekoprodukt, Perutnina Breza, MBA Centar, Koka produkt, Kolmix i drugi, a u ovoj godini, planira obogatiti ponudu većim brojem proizvoda iz Bosne i Hercegovine.

Salon okusa FineWine&GoodFood, Mercator BH je prepoznao kao još jednu priliku, da prezentira domaćim proizvođačima prednosti proizvodnje za trgovačku marku koje se odnose, prije svega, na siguran plasman, smanjenje troškova proizvodnje i transporta, veću iskorištenost kapaciteta i druge.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza