SPORTSKO DRUŽENJE

U subotu se održava 13. tradicionalna bh. monterijada

01.06.2023. 12:18 / Izvor: Akta.ba
monterijada

Firma Vrhpolje promet i ove godine organizira tradicionalnu monterijadu, odnosno druženje montera, servisera, projektanata, investitora.

Firma Vrhpolje promet i ove godine organizira tradicionalnu bh. monterijadu, odnosno druženje montera, servisera, projektanata, investitora kraj Sane, u vikend naselju Banja Ilidža.

Ovo je 13. po redu monterijada, a Esad Sinanović iz firme Vrhpolje promet je za naš portal kazao nešto više o samoj organizaciji i programu.

"U subotu 3.6.2023. godine organizujemo našu tradicionalnu bh. monterijadu, koja će okupiti sve montere, trgovce, proizvođače, servisere, projektante i veće investitore. Očekujemo oko 80 do 100 ljudi i nadamo se odličnoj zabavi kao i prethodnih godina. Što se tiče samog programa, on se sastoji i od sportskih igara poput malog nogometa, pikada, stolnog tenisa i naravno svima će biti uručene vrijedne nagrade", kazao nam je Sinanović.

Program će početi u 10h sa okupljanjem i doručkom sa roštilja. Kasnije će uslijediti sportske discipline, a prisutni će imati priliku uživati u dobroj muzici i hrani.

"Posebnu nagradu će dobiti najstariji i najmlađi monter", rekao je Esad.

Monterijada je do sad organizirana svake godine, osim u godini korone, a Esad je na kraju istaknuo kako je ovo sportsko druženje na kojem posao nije u prvom planu, već dobra zabava, opuštanje i stvaranje novih poznanstava.

Kako su protekle prethodne i više o samoj organizaciji ovogodišnje monterijade možete pronaći na njihovoj facebook stranici

monterijada

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza