AS Holdingu grand prix na 25. generalnom BH sajmu "ZEPS" u Zenici

05.10.2018. 09:27 / Izvor: Fena
AS Holdingu grand prix na 25. generalnom BH sajmu 'ZEPS' u Zenici

Priznanja u kategoriji promocija dobili su "Vrhpolje promet" d.o.o. Sanski Most, "Lager" d.o.o. Posušje i "Ednil" d.o.o. iz Sarajeva.

Bosanskohercegovačka kompanija "AS Holding“ osvojila je grand prix "Ruža ZEPS-a" na ovogodišnjem, jubilarnom 25. generalnom BH sajmu ZEPS, koji završava sutra.

Ova kompanija je na sajmu učestvovao sa svojim najpoznatijim brendovima; Zlatna džezva, Bosanski lokum, TOPS, Oaza i mnogim drugim koje su u sastavu renomiranih kompanija. Ove godine organizator i domaćin bila je kompanija Vispak dd, a nagradu "Ruža ZEPS"-a preuzela je direktorica Vispaka Nina Bijedić-Mujanović.

"AS Holdingu je veliko zadovoljstvo učestvovati na ZEPS-u svake godine jer omogućavamo potrošačima upoznavanje sa našim novim brendovima i degustaciju omiljenih brendova. Obavezno pripremimo savjet vrsnih kuhara Udruženja kuhara BiH, te tokom sajma pružimo zlatne trenutke svim posjetiteljima uz ispijanje prave bosanske kafe", istakla je Nina i navela kako je izuzetno ponosna što je svake godine na ovom sajmu barem jedan brend ili članica osvojila nagradu.

Stručni žiri, kojim je i ove godine predsjedavala prof. dr. Nermana Zaimović-Uzunović, donio jednoglasne odluke o dodjeli 15 nagrada za ovogodišnje izlagače za proizvod, kolekciju proizvoda i promociju.

Priznanja za proizvod dobili su "Ekoterm 50x19x19” proizvođača "IGM” d.o.o. iz Visokog, zatim "Transportna traka”, “Kolomejec” d.o.o. iz Zagreba te “Vibro nabijač Weber MT“, “Omega pover equipment” d.o.o. iz Sarajeva.

Priznanja za kolekciju dobili su kolekcija proizvoda za grijanje prostora “Kovan M.I.” d.o.o. iz Gračanice, kolekcija reznih alata “Emuge-Franken precizni alati” d.o.o. iz Sarajeva, kolekcija zavjesa “Bosfor stil” d.o.o. iz Živinica, kolekcija grafitnih proizvoda za industriju “Grafit fame” d.o.o. iz Zenice i kolekcija ručno vezenih tradicionalnih proizvoda Udruženja građana “Sehara” iz Tešnja.

Za najuspješniju promociju na ovogodišnjem ZEPS-u nagrađeni su Vlada ZDK - Ministarstvo za privredu, Turistička zajednica Tuzlanskog kantona i Hrvatska obrtnička komora Zagreb.

Ravnopravna priznanja za proizvod na 15. međunarodnom sajmu metala “ZEPS Intermetal 2018” dobili su peć na pelet “Pelletronic”, “Kenda komerc” d.o.o. iz Cazina, pneumatski pištolj za ispuhivanje zraka “EH-Solutions” d.o.o. iz Kozarca kod Prijedora i ležajni prsten za autoindustriju “ATT” d.o.o. iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja.

Priznanja u kategoriji promocija dobili su “Vrhpolje promet” d.o.o. Sanski Most, “Lager” d.o.o. Posušje i “Ednil” d.o.o. iz Sarajeva.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti