Motel Split Usora: Povoljne cijene i vrhunski kvalitet usluga

05.01.2015. 08:38 / Izvor: eKapija.ba
Motel Split Usora: Povoljne cijene i vrhunski kvalitet usluga
OTVORI GALERIJU

U poslovnom centra u Žabljaku nalazi se motel Split kapaciteta 35 soba i apartmana, sa moderno uređenom konferencijskom dvoranom i restoranom ugodnog ambijenta.

Na adresi  Žabljak b.b.  Usora, pored magistralnog puta Doboj – Teslić, nalazi se poslovni centar firme Ćosićpromex u sklopu kojeg se nalazi nekoliko objekata u kojima su smještene razne uslužne djelatnosti.

U poslovnom centra u Žabljaku nalazi se motel Split  kapaciteta 35 soba i apartmana, sa moderno uređenom konferencijskom dvoranom i restoranom ugodnog ambijenta.

Ljubazno osoblje motela Split na raspolaganju Vam je 24 sata dnevno, a gosti između ostalog uživaju u pogodnostima besplatnog interneta i kablovske televizije u svim sobama motela. Povoljne cijene i vrhunska kvaliteta naših usluga naš su glavni adut u ugostiteljstvu. Više informacija na www.motel-split.ba !

U novoizgrađenom objektu gdje su smješteni i uredi tvrtke Ćosićpromex d.o.o., izgrađen je veći broj poslovnih prostora za najam ili prodaju.

Poslovni prostori su pogodni za obavljane raznih vrsta poslovnih djelatnosti, pa je tako dio prostora već iznajmljen ili prodan, gdje su smješteni kozmetički salon, agencija za posredovanje u transferima igrača, odvjetnički ured, banka, mikrokreditna organizacija, osiguravajuća društva, zavod za mirovinsko i invalidsko osiguranje, zavod za zapošljavanje, pošta, autoškola za obuku vozača, obrt za izradu reklamnog materijala, praonica vozila,  tvrtka za ugradnju LPG goriva u vozila i mnoge druge.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza