Tea Party & Fashion Randezvous

Bazerdžan event: Večer ispunjena modom i ukusnim čajem

01.12.2023. 11:40 / Izvor: Akta.ba
bazerdžan
OTVORI GALERIJU

Bazerdžan tim organizao je prošle sedmice event Tea Party & Fashion Randezvous.

Vodeći se činjenicom da se uz čaj provode najljepši momenti, stvara, mašta i radi, Bazerdžan tim organizao je prošle sedmice event Tea Party & Fashion Randezvous. Zvanice su uživale u večeri ispunjenoj modom i ukusnim čajem u prostorijama Bazerdžan shopa u Titovoj.

Također, prisutni su mogli upoznati brilijantne umove iza novih kreacija i družiti se sa drugim ljubiteljima mode, te uroniti u elegantnu selekciju najnovijih kolekcija Bazerdžan shopa.

"Hvala vam što svaki naš event učinite posebnim i što unosite lijepu energiju i osmjehe koji nas inspirišu i motivišu", poručili su iz Bazerdžana. 

Podsjetimo, novi Bazerdžan koncept butik u centru Sarajeva otvoren je početkom godine s namjerom promocije i prodaje dizajnerskih proizvoda i podrške kreativcima iz Bosne i Hercegovine. Njihov kreativni tim nastoji bh. dizajn prezentirati u posebnom prostoru i ambijentu posvećenom bh. umjetnosti.

Pri kreiranju prostranog i otvorenog interijera Bazerdžana je učestvovao tim arhitekata iz studija Sova Arhitektura te i sam tim Bazerdžana. Ono što ovaj dućan razlikuje od maksimalistički uređenog Bazerdžana s Baščaršije su prostranstvo i cozy minimalizam.

Umjetnici koji imaju priliku predstaviti svoje radove u novootvorenom koncept butiku su renomirani bh. stvaraoci i dizajneri. 

Neki od njih su Anida Kapo, Bazerdžan Wear, Benjamin Kavazović, brend Berberović, Bojan Stojčić, ELRID, KOHEL, Kemil Bekteši, Ljiljana Majkić, Marko Feher, Shebek, Stribor, Werkstatt, Zanat.

Novi Bazerdžan koncept butik u centru Sarajeva svi zainteresovani i željni inspirativne i uzbudljive kupovine mogu posjetiti svakim radnim danom i subotom, u periodu od 11h do 19h.

Dašak odlične atmosfere možete doživjeti pogledom fotografije u galeriji...

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza