Franck uručio sretnoj dobitnici glavnu nagradu od 30.000 KM

29.06.2015. 16:49 / Izvor: eKapija.ba
Franck uručio sretnoj dobitnici glavnu nagradu od 30.000 KM

Predstavnici kompanije Franck i Raiffeisen Bank BiH, dodijelili su danas glavnu nagradu sretnoj dobitnici čime je uspješno završena velika nagradna igra kompanije Franck u kojoj su sretni dobitnici osvojili ukupno 56 nagrada.

Predstavnici kompanije Franck i Raiffeisen Bank BiH, dodijelili su danas glavnu nagradu sretnoj dobitnici Hasanić Tehvidi koja je osvojila potrošačku karticu Raiffeisen Banke u vrijednosti 30.000 KM.

Time je uspješno završena velika nagradna igra kompanije Franck "Kraljica svih kava vas nagradjuje", u kojoj su sretni dobitnici osvojili ukupno 56 nagrada.

Promotivni period su obilježili izuzetan odaziv ljubitelja Franck Jubilarne kave i hiljade popijenih šoljica, fildžana i šalica u cijeloj Bosni i Hercegovini.

"Ovom prilikom želim napomenuti da pored investicija u proizvodnju investiramo i u razvoj tržišta te posebno u naše cijenjene potrošače. Na jednostavan i transparentan način nagrađujemo njihovu vjernost. A kroz stalno unaprjeđenje procesa proizvodnje i kontrolu kvalitete proizvoda tržištu Bosne i Hercegovine nudimo vrhunske proizvode. Posebno želim čestitati našoj sretnoj dobitnici i poželjeti joj da “uživa u glavnoj nagradi” i vrhunskim Franck proizvodima", kazao je direktor Franck-a Edin Škaljić.

"Presretna sam i ne mogu vjerovati da sam dobila glavnu nagradu. Uvijek kupujem Franck Jubilarnu i uživam u njenom okusu sa svojim komšijama i prijateljima", istakla je dobitnica glavne nagrade

Kompanija Franck je započela poslovanje prije 120 godina. Za izvrsnost svojih proizvoda kompanija je nagrađena mnogobrojnim nagradama i certifikatima kvaliteta, od kojih posebno izdvajaju certifikate kvalitete ISO 22000 i HACCP. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza