Želite li čuti prirodan zvuk?

18.03.2016. 14:55 / Izvor: Akta.ba

Serija Widex CLEAR bežičnih slušnih pomagala omogućuje vam da slušate prirodnim zvukovima.

Želite li čuti prirodan zvuk? Najnovija serija Widex CLEAR bežičnih slušnih pomagala omogućuje vam da slušate prirodnim zvukovima.

CLEAR slušna pomagala komuniciraju jedni s drugima bežično uz pomoć napredne bežične tehnologije. To znači da su sve funkcije u dva slušna pomagala automatski koordinirana i prilagođena, kao funkcija zvučnog okruženja. Uz dodatnu primjenu jedinstvenog raspona bežičnih DEX pomagala za slušanje čak i u najzahtjevnijim situacijama.

CLEAR slušni aparati se odmah prilagode slušanju okoline. Možete čuti jasno u svakom trenutku i  možete čuti zvukove iz bilo kojeg smjera.

"A uz dodatni Zen program, CLEAR slušna pomagala možete koristiti za pomoć u borbi protiv tinitusa", ističu iz firme Widex slušni aparati d.o.o., kćerka danske kompanije Widex A/S, jedne od vodećih svjetskih proizvođača digitalnih slušnih sistema.

Tinitus je šum u ušima. Od njega pati 10 do 15% stanovništva. Subjektivni tinitus je osjet zvuka bez zvučnog podražaja a čuje ga samo bolesnik. Većina slučajeva tinitusa je subjektivna. Objektivni tinitus je rijedak a nastaje zbog zvuka koji stvaraju strukture u blizini uha. Ponekad je tako glasan da ga čuje i liječnik. Tinitus se može opisivati kao zujanje, zvonjava, hukanje, zviždanje ili siktanje a ponekad je raznolik i složen. Objektivni tinitus je tipično pulsirajući (sinkroniziran s radom srca) ili povremeni. Tinitus je najizraženiji u tihom okruženju i bez drugih podražaja, te se stoga često doima najjačim prije spavanja. Tinitus može biti povremen ili trajan. Trajni je tinitus u najmanju ruku dosadan a često i prilično uznemirujući. Neki se bolesnici na njega privikavaju bolje od drugih; ponekad dolazi do depresije. Stres obično dovodi do egzacerbacije tinitusa.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza