Proizvodi iz srca Semberije na policama Konzuma BiH u Bijeljini

07.07.2016. 12:09 / Izvor: Akta.ba
Proizvodi iz srca Semberije na policama Konzuma BiH u Bijeljini

Konzum BiH danas je upriličio svečano reotvorenje prodavnice u Bijeljini, uz unaprijeđen asortiman proizvoda.

Konzum BiH danas je upriličio  svečano reotvorenje prodavnice u Bijeljini, uz unaprijeđen asortiman proizvoda, novi koncept kupovine, te povoljnije cijene. U uljepšanom i ugodnom ambijentu, kupcima su osigurane brojne akcijske ponude koje im omogućuju uštede prilikom kupovine.

''Od sada  će svi naši kupci uživati u raznovrsnijem izboru  proizvoda uz povoljnije cijene. Posebno raduje što je na našim policama dostupno domaće voće i povrće iz srca Semberije, kao i svježe pripremljena, mirisna peciva i razne vrste hljeba.''  istakao je Dalibor Vuković, voditelj poslovnice  Konzuma BiH u Bijeljini.

Prodajni objekat u Bijeljini kupcima nudi veliki izbor zdravih, svježih i domaćih prizvoda vrhunske kvalitete.

"Saradnja s Konzumom pomogla je da unaprijedim i povećam proizvodnju povrća. Sretan sam da kvalitetom proizvoda mogu odgovoriti zahtjevima ovako velikog trgovačkog lanca koji pruža šansu domaćim prizvođačima. Posebno je značajno to što imam zagarantiran otkup uroda koji će ove godine premašiti 500 t.", naglasio je Mladen Lazić, poljoprivrednik iz Bijeljine.

Mnogi su se obradovali prigodnim poklonima, a svaki  stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Konzum BiH je kupcima  priredio pravu zabavu, uz raznovrsnu ponudu hrane, pića, slavljeničku tortu i promocije proizvoda, a najmlađi su posebno uživali u šarenom kutku igre i zabave. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza