Odaberite najbolje od Volkswagen-a za sigurno i bezbrižno putovanje!

25.05.2022 08:52:31
Najam vozila Sarajevo!

Najam vozila Sarajevo!

Iznajmite vozilo najviših standarda u svim klasama uz sigurnu vožnju. Treba vam sigurno vozilo na kraće vrijeme dok je vaše vozilo na servisu? U Sarajevu ste poslovno ili na odmoru i treba vam vozilo kako bi se brzo i učinkovito kretali gradom?  

Potrebno vam je vozilo iz nekih drugih razloga. Kratkoročno ili dugoročno ili čak na par sati?! Od male klase vozila do premium vozila, te uz svu dodatnu opremu koju trebate, mi imamo rješenje za sve. Na raspolaganju vam je široki izbor najsigurnijih i najnovijih vozila koja ispunjavaju najviše standarde kvalitete. Vozila su redovno i profesionalno održavana u servisnom centru Ac Quattro te su opremljena svom potrebnom i obaveznom opremom. 

Kako rezervisati vozilo, najbrže i vrlo jednostavno – online! Ostvarite dodatni popust plaćanjem online. A ako se predomislite i poželite nešto promijeniti u svojoj rezervaciji ili čak otkazati rezervaciju, to možete učiniti bilo kada. Promjeniti datume, dodatnu opremu ili čak odabrati drugi model automobila - bez problema i bez dodatnih troškova!

PODIJELI:
TAGOVI: Ac Quattro Volkswagen Najam vozila

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika