Novi T-Roc: Rođen sa stavom

22.08.2019 10:22:22

Novi T-Roc već od 35.874 KM samo u AC QUATTRO.

Novi T-Roc već od 35.874 KM samo u AC QUATTRO.

Cijenite dobar dizajn i samostalnost? Samouvjereni T-Roc ističe se svojim ekspresivnim crossover dizajnom i brojnim mogućnostima individualizacije.

Dugotrajna impresija. Impresivan dizajn, brojne opcije za individualizaciju i visok kvalitet izrade do najsitnijeg detalja: the T-Roc zna kako da impresionira.

Izbjegnite nepotreban stres. Čak i ako ste navikli da se nosite sa svakodnevnim stresom novi model T-Roc može vam biti od pomoći u brojnim situacijama.

Ne samo u kritičnim situacijama, T-Roc olakšava i svakodnevni život i situacije koje donosi. Tu je standardni "Lane Assist", opcionalni sistem kontrole udaljenosti i opcionalni sistem podrške "Emergency Assist".

Da li biste voljeli da imate asistenta koji stalno prati saobraćaj pred ispred vas? "Front Assist" sistem nadzora okoline u kombinaciji sa sistemom nužnog kočenja u gradskim uslovima i sistemom zaštite pješaka čini vašu svakodnevnu vožnju zančajno opuštenijom.

Parkiranje zna da iskušava strpljenje. Opcioni sistem pomoći pri parkiranju u novom modelu T-Roc olakšava potragu za slobodnim parking prostorom i sam proces parkiranja.

Uklapa se u vaš životni stil. Udoban i lijepo dizajniran, T-Roc ostavlja puno prostora za vaš lični izražaj. Progresivni dizajnerski elementi doprinose tome i velikom broju opcija za individualizaciju.

Efikasan i fleksibilan kao i vi. Očekujete performanse - posebno od vašeg vozila. Zbog toga je novi T-Roc dostupan sa 4MOTION za dobru trakciju na skoro svim terenima, spotskom suspenzijom za optimalno upravljanje i adaptivnim oslanjanjem DCC.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika