Mali premijum kombi

Želite li da u ovoj godini vaš avanturistički duh dođe do izražaja? (Foto)

13.01.2023 09:22:08

Nova T-Klasa će vam u tome pomoći!

Želite li da u ovoj godini vaš avanturistički duh dođe do izražaja?

Nova T-Klasa će vam u tome pomoći!

  • Za sve one koji vole ektivni način života.
  • Za sve one koje ne drži mjesto.
  • Za sve one koji vole putovati slobodno, bez sputavanja.

Ljepotan koji će vaše avanture učiniti zabavnijima.

Raznovrsna, atraktivna, sigurna.

Svestrano vozilo za vaše zahtjeve.

T-klasa – stavlja i sebe i vas u svoju vlastitu klasu: otkrijte prvi mali premium Mercedes-Benz kombi. Ovaj multi talent vaš je idealni suputnik za obiteljske rutine i avanture u slobodno vrijeme. Radujte se prostranosti i funkcionalnosti, udobnosti i povezanosti, sigurnosti i kvaliteti.

Kompaktan i moderan.

T-klasa ima sve što cijenite kod Mercedesa. Atraktivna vanjština jasno nosi pečat Mercedes-Benzove dizajnerske filozofije. Impresionira cjelokupnim izgledom koji je i sportski i elegantan – dok još uvijek pokazuje praktičnost koja se očekuje od malog kombija.

Varijabilan i udoban.

U Mercedes-Benz T-klasi, od trenutka kada uđete u vozilo, osjećate se kao da ste već stigli na svoje odredište: unutrašnjost nudi uravnoteženu mješavinu udobnosti i prostora u kombinaciji s najvišim stupnjem kvalitete. Dizajnirajte unutrašnjost tako da odgovara vašim zahtjevima i individualnim ukusima. Može se prilagoditi vašim planovima s istom razinom fleksibilnosti i spontanosti.

Mercedes me connect T-klasa

Baš praktično - uz Mercedes-Benz digitalne usluge.

Uz Mercedes me connect usluge[1]i odgovarajuće Mercedes me aplikacije, možete iskusiti dodatnu udobnost, sigurnost, užitak u vožnji i digitalnu podršku jer vam pružaju važne informacije i praktične funkcije za vaš Mercedes, kako u vozilu tako i na vašem pametnom telefonu.

Uz široku paletu Mercedes me connect usluga u vozilu, možete uživati u potpunom iskustvu vožnje u svakom trenutku – točno onako kako to želite. Zato što sami odlučujete koju od ovih usluga želite aktivno koristiti. A s odgovarajućim aplikacijama na svom pametnom telefonu, možete stalno pratiti sve važne informacije i praktične funkcije svog Mercedesa, čak i kada ste daleko od vozila.

Istaknute značajke:

  • Udobnost
  • Daljinska kontrola
  • Navigacija

Za korištenje usluga potrebni su Mercedes me ID i suglasnost s Uvjetima korištenja Mercedes me connect usluga. Osim toga, odgovarajuće vozilo mora biti upareno s korisničkim računom. Nakon isteka početnog roka, usluge se mogu produžiti uz naknadu, pod uvjetom da se još uvijek nude za odgovarajuće vozilo. Početna aktivacija usluga moguća je u roku od 1 godine od prve registracije ili prvog pokretanja od strane korisnika, ovisno o tome što se prije nastupi.

Za više informacija obratite se svom ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.

Autokuća JAJČEVIĆ  - Ovlašteni prodavac i serviser Mercedes-Benz vozila u BiH

Knjaza Miloša 26

78 000 Banja Luka

+387 51 318 231

+387 66 584 666 Viber

prodaja@jajcevic.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika