Kamper za dobro raspoloženje! (Foto)

08.09.2023 09:06:15
marco polo kamper autokuća jajčević mercedes benz

Stanovanje i prostor za dobar osjećaj

Luksuz na točkovima. 

Udobnost u pokretu.

Sve što vam je potrebno za stvaranje najljepših uspomena. 

Mercedes-Benz V-Class Marco Polo!

Marco Polo je multitalent kad je riječ o povezivanju praktičnosti i ugode. U potpuno integriranoj kuhinji možete pripremati svježe obroke, a za sklopivim stolom u njima zajedno uživati. U praktične ormare i pretince možete pospremiti sve što vam treba na putu: od kuhinjskog pribora, preko opreme za slobodno vrijeme, do odjeće. S 2350 mm maksimalne visine stajanja pri otvorenom podiznom krovu, u prostoru za boravak dovoljno je mjesta da se možete zadovoljno istegnuti uvis.

Partner za odmor koji će vam pomoći u svladavanju svakodnevnih zadataka.

S modelom Marco Polo optimalno svladavate svakodnevne zadatke: vozi toliko agilno da na putovanju gotovo nećete primijetiti opremu za kampiranje. Sa zatvorenim podiznim krovom visina vozila niža je od 2 metra. Tako možete neometano ući u uobičajene, javne i podzemne garaže te autopraonice. Prilikom manevriranja i parkiranja po želji će vas podržati visokokvalitetni sustavi pomoći – kako u svakodnevici, tako i na putovanjima.

Autokuća JAJČEVIĆ  - Ovlašteni prodavac i serviser Mercedes-Benz vozila u BiH

Knjaza Miloša 26

78 000 Banja Luka

+387 51 318 231

+387 66 584 666 Viber

prodaja@jajcevic.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika