Novi Citroën C5 X

Odvažnost i tehnologija za bezbrižna putovanja (Foto)

27.02.2023 09:36:27

U novom Citroënu C5 X prepliću se elegancija limuzine s petoro vrata, dinamika karavana i uzdignut položaj sportsko terenskog vozila

U novom Citroënu C5 X prepliću se elegancija limuzine s petoro vrata, dinamika karavana i uzdignut položaj sportsko terenskog vozila. Vozilo zaista pruža bezbrižnu vožnju zahvaljujući programu Citroën Advanced Comfort® i putničkom prostoru na nivou pravog lounge salona. Za jednostavniji boravak, novi Citroën C5 X je opremljen vrhunskim tehnologijama za poluautomatsku vožnju i novim komunikacijskim sučeljem na 12-inčnom ekranu na dodir HD sa glasovnim prepoznavanjem. Novi Citroën C5 X je dostupan u priključno hibridnoj i benzinskoj izvedbi. Po vašem izboru!

Električna energija za svaki dan i unutrašnje izgaranje kada je potrebno

Osim benzinske izvedbe, za C5 X je dostupna i priključno hibridna izvedba koja je prikladna za sve vrste upotrebe, za svakodnevni život i za neočekivane situacije, bez ograničenja i za potpuno slobodnu upotrebu. Novi Citroën C5 X Hybrid utjelovljuje tehnološki naprednu i modernu električnu mobilnost za udobnu i svestranu upotrebu: mobilnost u klasi ë-udobnosti.

  • Do 55 kilometara električnog dometa
  • 100 % učinkovita vožnja
  • Jednostavno i praktično svakodnevno punjenje

Ë-udobnost priključnog hibrida - zadovoljstvo u vožnji

Nečujno djelovanje, bez vibracija, usavršena zvučna izolacija od ceste i spoljašnjeg svijeta, posebno zahvaljujući višeslojnim prednjim i zadnjim staklima: u unutrašnjosti novog Citroëna C5 X Hybrid iskustva u vožnji dostižu potpuno novu dimenziju udobnosti i nečujnog djelovanja. Motori kombiniraju svoje snage kako bi osigurali izuzetno tekuće kretanje vozila. Brz i efikasan elektrificirani automatski mjenjač ë-EAT8 omogućuje izuzetno tekuću i udobnu vožnju zahvaljujući raspoloživom okretnom momentu.

Moderan oblik karoserije

Kao jedinstveno vozilo ove vrste, C5 X je uspeo spojiti eleganciju limuzine s petoro vrata s dugačkim poklopcem motornog prostora, dinamiku karavana s velikim prtljažnikom i uzdignuto držanje SUV-a zahvaljujući točkovima velikog promjera.

Za više informacija o novom Citroënu C5 X  pozovite +387 33 214 077 ili posjetite  ABC 1968 d.o.o. Sarajevo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika