Agentske usluge

Tadex Group je vaš partner za uspješan posao!

29.06.2023 08:30:21
Tadex Group Agentske usluge

Bilo da ste velika tvrtka, mala tvrtka, start-up ili pojedinac, Tadex Group može organizirati vašu pošiljku od početka do kraja.

Jeste li upravo pronašli proizvode ili dobavljača u Kini i želite uvesti robu u zemlju Europske unije? Prijevoz tereta u Europu iz Kine posljednjih je godina doživio značajan porast, potaknut rastućom potražnjom za kineskim proizvodima na europskim tržištima i poboljšanjima u prometnoj infrastrukturi kako bi se olakšalo kretanje robe između ta dva tržišta.

Teško vam je pronaći prave informacije o propisima i različitim načinima prijevoza?

Pomoću vodiča Tadex Group pomoći će vam da razumijete prednosti i slabosti svake transportne metode, kao i sve korake za carinjenje vaše robe.

Bilo da ste velika tvrtka, mala tvrtka, start-up ili pojedinac, Tadex Group može organizirati vašu pošiljku od početka do kraja.

Recite nešto o svom projektu kako bi stručnjaci ove kompanije pronašli najprikladnije rješenje za vaš teret i dali vam savjete kako uštedjeti na troškovima dostave. Odgovorit će na sva vaša pitanja!

Zakaži sastanak

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika