pouzdan i uspješan partner

TADEX logistika - Moderna, licencirana logistička kompanija!

15.05.2023 09:01:23
TADEX logistika

Tadex-logistika d.o.o. je moderna, licencirana logistička kompanija koja je prisutna na polju međunarodne logostike od 2019. godine.

TADEX logistika d.o.o. je moderna, licencirana logistička kompanija koja je prisutna na polju međunarodne logostike od 2019. godine. Sa sjedištem u Vitezu, kompanija je osnovana domaćim kapitalom i u potpunosti se nalazi u privatnom, obiteljskom vlasništvu.

Kontinuiranim ulaganjem u kvalitetu poslovanja, u kratkom roku TADEX logistika se establirala kao pouzdan i uspješan partner u sljedećim oblastima:

  • transport
  • distribucija
  • uvoz
  • prodaja na veliko
  • sourcing

Zahvaljujući sveobuhvatnoj usluzi, stalnim praćenjem tržišta i stručnim usavršavanjem, TADEX logistika u mogućnosti je odgovoriti na sve potrebe i zahtjeve klijenata, pružajući im brža, lakša i sigurnija rješenja.

Inovativnost, stručnost, pouzdanost i odgovornost su razvojna strategija TADEX logistike i idejni pokretač do krajnjeg cilja, biti lider, kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo