Virtuelni privatni server TelPro VPS

21.12.2020 11:01:46
Virtuelni privatni server TelPro VPS

Virtuelni privatni server (VPS) je usluga namijenjena korisnicima sa većim zahtjevima za autonomijom i samostalnim upravljanjem u odnosu na klasični web hosting

Virtuelni privatni server (VPS) je usluga namijenjena korisnicima sa većim zahtjevima za autonomijom i samostalnim upravljanjem u odnosu na klasični web hosting. Uz TelPro VPS na raspolaganje dobijate sve željene resurse, pri čemu imate potpunu kontrolu nad svojim serverom.

Teleklik platforma za VPS se nalazi na brzim i sigurnim serverima u Teleklik data centru u Banja Luci, koji je realizovan primjenom najmodernijih tehnologija renomiranih proizvođača HP, Dell i Cisco sa direktnim pristupom Internetu, kao i na serverima u inostranstvu prema zahtjevu korisnika.

Korištenjem TelPro VPS usluge oslobođeni ste ulaganja u hardware i dodatne internet konekcije, a Teleklik stručni tim profesionalaca će Vam pomoći da odaberete optimalnu VPS konfiguraciju, koja odgovara potrebama vaše firme. Dovoljno je da  zatražite ponudu ili zakažite sastanak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak