Teleklik preporučuje cyber security rješenja

21.01.2021 09:26:38
Teleklik preporučuje cyber security rješenja

U savremenom poslovanju sigurnost i zaštita poslovanja su kompanijama od presudne važnosti kako bi mogle nesmetano da posluju bez straha od propusta ili napada

U savremenom poslovanju sigurnost i zaštita poslovanja su kompanijama od presudne važnosti kako bi mogle nesmetano da posluju bez straha od propusta ili napada. Da bi se spriječio mogući napad, najbolje je implementirati sigurnosno rješenje prije internih IT resursa. Najbolja prevencija je putem implementacije firewall rješenja, kako bi se filtrirao neželjeni saobraćaj prije nego što dođe u kontakt sa internim resursima.

Kada je u pitanju firewall zaštita Teleklik preporučuje sigurnosna rješenja vodećih kompanija u ovom segmentu, Palo Alto, Check Point i Fortinet. Zatražite  ponudu i zakažite sastanak, Teleklik je tu za vas.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak