SysTech d.o.o. Sarajevo predstavlja InFlow Production softver

22.07.2021 07:53:13
SysTech d.o.o. Sarajevo predstavlja InFlow Production softver

InFlow Production daje najbolje rezultate u praćenju proizvodnje po radnim nalozima, operacijama, resursima itd., kao i sa radnicima.

InFlow Production je softver za integralnu kontrolu, nadzor i planiranje proizvodnje i radnih mašina, kontrolu radnika na radnim mjestima i efikasnije održavanje proizvodnog pogona. Ovaj softver je razvijen kao modul inFlow sistema i može se koristiti potpuno samostalno, a po potrebi, u kombinaciji sa inFlow Attendance sistemom za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena.

InFlow Production daje najbolje rezultate u praćenju proizvodnje po radnim nalozima, operacijama, resursima itd., kao i sa radnicima.

Ovaj softver istovremeno pruža i detaljan uvid u stanje proizvodnje i naknadnu analizu po raznim parametrima, čime menadžmentu značajno olakšava donošenje svih pravovremenih odluka, poput planiranja raspoloživim ljudskim i tehničkim resursima.

InFlow Production može se koristiti i kao izuzetno pogodno softversko rješenje u kombinaciji sa terminalima u proizvodnji, koji kao ulazno/izlazne jedinice koriste barcode skenere, procesne računare, RFID čitače, printere i slično. Podesiva struktura ovog sistema omogućava veoma jednostavno prilagođavanje svakom tipu proizvodnje.

Za potrebe potpunog rješenje optimizacije proizvodnje, InFlow production se koristi u kombinaciji sa Production Monitoring Controller (PMC) uređajima. Inače, PMController omogućava efikasnu kontrolu radnika na njihovim radnim mjestima, praćenje ispunjenja norme, zatim automatsku detekciju zastoja u proizvodnji, prijavu kvarova od strane radnika, automatsko obavještavanje službe održavanja, kao i brojanje proizvoda na proizvodnim linijama.

Ovako funkcionalno rješenje omogućuje pregled proizvodnje u realnom vremenu, raspoloživost proizvodnih kapaciteta u svakom trenutku, statistiku proizvodnje, statistiku održavanja i druge, slične radnje.

SysTech d.o.o. Sarajevo već nekoliko godina uspješno posluje na području BiH i šire regije fokusirajući svoje djelatnosti na razvoju i implementaciji namjenskih sistema koji u većini slućajeva zahtjevaju namjenski hardware i software, kao i integraciju u postojeći sistem poslovanja.

PODIJELI:
TAGOVI: SysTech InFlow Production

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak