Attendo Cloud - Evidencija radnog vremena i kontrola pristupa

23.04.2020 08:10:14
Attendo Cloud - Evidencija radnog vremena i kontrola pristupa

Besplatno korištenje sistema evidencije radnog vremena za vrijeme trajanja vanredne situacije za sve nove korisnike.

Besplatno korištenje sistema evidencije radnog vremena za vrijeme trajanja vanredne situacije za sve nove korisnike.

Attendo Cloud – Za sve nove korisnike Systech d.o.o. Sarajevo je odobrio besplatno korištenje sistema evidencije radnog vremena za vrijeme trajanja vanderdne situacije uzrokovane COVID-19 virusom

Vanredne oklonosti nastale usljed aktuelne situacije sa pojavom virusa COVID-19 poslodavce širom svijeta, ali i u Bosni i Hercegovini stavile su pred izazove sa kojima se do sada nisu susreli.

Sve više kompanija, kojima tip posla to omogućuje, odlučuje da svojim zaposlenima omogući rad od kuće. Iako nas je sve zajedno ova situacija šokirala i natjerala na korake za koje nismo bili potpuno spremni, poslodavcima ostaje obaveza pripreme ulazne dokumentacije za obračun plata, vođenja evidencije radnog vremena, godišnjih odmora, bolovanja i ostalih zakonskih evidencija, što u novonastaloj situaciji može biti ogroman izazov i uzrokovati dodatne troškove usljed grešaka ručnih vođenja evidencija.

Attendo napredni Cloud bazirani sistem za evidenciju radnog vremena omogućava evidentiranje i u slučaju rada od kuće korištenjem mobilnih telefona ili računara za prijavu.

Attendo olakšava planiranje i definisanje različitih rasporeda radnog vremena i obaveza uposlenika, ali i daje jasan pregled troškova i utrošenog vremena za izvršavanje određenog projekta. Svi prikupljeni podaci služe za detaljnu analizu učinkovitosti radnog vremena uposlenih, te rezultata cjelokupnog poslovanja.

Za svu opremu odobrava se popust 20%

Podešavanje sistema i obuka korisnika – besplatno

Želite li čuti više o Attendu i načinu njegovog korištenja? Slobodno kontaktirajte Systech d.o.o. Sarajevo.

www.attendo.ba

info@attendo.ba

+38733788236

+38762204749

+38763399058

+38761431774

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak