Lotrič Control - Kalibracije

13.10.2021 13:06:12
Lotrič Control Kalibracije

LOTRIČ Control izvodi kalibracije za široki spektar vaših zahtjeva

LOTRIČ Control izvodi kalibracije za široki spektar vaših zahtjeva. Kalibracije izvodi osposobljeno osoblje sa suvremenom opremom na vašoj lokaciji ili u akreditiranim laboratorijima grupe LOTRIČ Metrology. Za svaku izvedenu kalibraciju izdaje se Certifikat o kalibraciji koji vam omogućuje sljedivost mjerila za uspostavu i održavanje sustava upravljanja kvalitetom, tehničkih referenci i specifičnih zahtjeva, kao što su GxP na području farmacije.

Da li je kvaliteta za vašu organizaciju i vaše kupce važna? Ako je odgovor potvrdan, onda je LOTRIČ Control vaš idealan partner. “Obratite nam se: mi mjerimo, vi rastete”, poručuju iz LOTRIČ Control.

Sa kalibracijama, ispitivanjima i ocjenjivanjima sukladnosti kojima se bave već dugi niz desetljeća, prepoznati su kao referentan partner. Sa LOTRIČ Control vaša su mjerila kalibrirana provjerenim procesima koje zahtjevaju vaši korisnici.

Vaš kvalitet je potvrđen certifikatom LOTRIČ Controla koji ima sljedeće prednosti:

  • Sljedivost: za sva mjerila osigurana je sljedivost do nacionalnih i međunarodnih etalona te sa tim do međunarodno propisanih definicija SI jedinica.                                    
  • Dobijanje certifikata: Certifikat ćete dobiti u najkraćem vremenu. 82% svih izdanih certifikata izdaje se u roku od 1 radnog dana po okončanju usluge. To  omogučava softver QTree.                                                                                                                                  
  • E-certifikat: Certifikat je dostupan u tiskanom ili elektroničkom obliku koji omogučava pohranu sigurnosne kopije od strane labororatorije za minimalno razdoblje od 10 godina od izdavanja.                                                                                                                                     
  • Dostupnost 24/7: putem web aplikacije MEOL, certifikati i povijest uzorka su vam uvijek dostupni i na raspolaganju. Nećete imati više problema sa evidencijom uzoraka i pronalaženjem certifikata.

Personaliziran certifikat je izdan na jednom ili više jezika koje ste sami odabrali. Na certifikatu primate željene identifikacijske brojeve uzorka. Izjava o sukladnosti je napravljena u skladu sa standardima i zahtjevima vašeg procesa. Grafički prikaz sa tabelama, grafovi i fotografije vam omogućavaju brz i jednostavan pregled rezultata i adekvatnosti uzorka. E-potpis omogućava jednostavnu provjeru autentičnosti i cjelovitosti dokumenta, te identifikaciju potpisnika certifikata. “Imamo preko 160 akreditiranih međunarodno priznatih i primjenjivih metoda”, ističu iz LOTRIČ Control.

Sve detaljnije informacije možete pronaći na web stranici, ili putem maila info@lotric.ba, svaki radni dan od 08:00 do 16:00h.

PODIJELI:
TAGOVI: Lotrič Contro Kalibracije

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak