Telemach BH: BESPLATNA EON TELEVIZIJA GODINU DANA U EON PAKETIMA!

01.11.2022 14:44:20
Telemach eon paketi besplatno godinu dana

Svi koji se odluče za EON pakete sa internetom, televizijom i digitalnom fiksnom telefonijom, dobivaju besplatnu EON televiziju u izabranom paketu tokom narednih GODINU dana

Telemach BH od danas nudi novu pogodnost za najtraženije EON pakete. Radi se o vrlo atraktivnoj ponudi u okviru koje svi koji se odluče za EON pakete sa internetom, televizijom i digitalnom fiksnom telefonijom, dobivaju besplatnu EON televiziju u izabranom paketu tokom narednih GODINU dana. Ovo praktično znači da će korisnici ovih EON paketa uštediti do čak 546 KM u periodu trajanja ugovora, zavisno od izabranog paketa.

 “Sada je idealan trenutak da izaberete neki od EON paketa, sa zvanično najbržim internetom i najbolje ocijenjenjenom mrežom u Bosni i Hercegovini”, kaže nam Emina Dervišević, direktorica sektora za razvoj proizvoda u Telemach BH. “Korisnici kojima je sigurnost djece na prvom mjestu, posebno će cijeniti EON Connect, aplikaciju za upravljanje kućnim internetom, a vjerujem da će svi uživati uz internet brzine do 1 Gbps”, naglasila je Dervišević.

Telemach EON paketi omogućavaju Vam vrhunsko EON personalizovano iskustvo gledanja televizije na svim uređajima sa izvrsnim TV sadržajem putem EON Box-a ili EON aplikacije, preko 120 HD kanala i posebnim prostorom samo za djecu uz EON Kids. Samo u EON paketima imate mogućnost vraćanja TV sadržaja na svim kanalima do 7 dana unazad, kao i Video Klub sa preko 24.000 naslova bez doplate, ovisno od EON paketa koji ste izabrali. Za one koji posebno uživaju u muzici, dostupna je i najbolja muzička streaming platforma TIDAL. I naravno, tu je  i digitalna fiksna telefonija koja je dostupna i na mobilnom telefonu putem UNIFON aplikacije.

Pored navednoga, Telemach BH obogaćuje svoju ponudu ove jeseni sa novim TV i radio kanalima, među kojima su ekskluzivno dostupni: Nova Max, Nova Series i Grand Nostalgija, koji donose nove uzbudljive zabavne sadržaje. Osim ovih kanala United Medije, Telemach BH istovremeno ponudu širi sa kanalima Insta TV i France 24, ali i lokalnim vjerskim kanalom Maria Vision TV, te novim radio kanalom HIT FM Sarajevo, koji su dostupni svim korisnicima.

Budite u korak sa vrhunskom tehnologijom, iskoristite benefite nevjerovatne akcije EON paketa i promijenite zauvijek doživljaj gledanja televizije uz najbrži internet u Bosni i Hercegovini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak