Svako od nas je pomalo Djed Mraz

Telemach BH za vas otključava dodatne kanale, Video klub i HBO

12.12.2023 15:20:37
Otključavanje dodatnih TV kanala

Posebno novogodišnje iznenađenje očekuje najmlađe, kojima Telemach daruje EON Kids daljince.

Tradicionalnim otključavanjem dodatnih TV kanala i sadržaja Video kluba u periodu od 12.12.2023. do 18.1.2024. godine, Telemach BH ponovo donosi prazničnu čaroliju u domove svojih korisnika na svim platformama. Posebno novogodišnje iznenađenje očekuje najmlađe, kojima Telemach daruje EON Kids daljince. 

Duže od mjesec dana svi korisnici će moći uživati u brojnim otključanim kanalima među kojima su najgledaniji filmski i serijski CineStar Premiere, Cinemania, Diva, Pickbox TV, dokumentarni BBC Earth, Planet Earth, History 2, muzički club MTV, Nick Music, sportski Extreme Sports, Trace Sports Star, kao i dječiji Nickelodeon HD, Pink Kids i mnogi drugi. Osim toga, u EON Video klubu ih čeka više od 24.000 naslova, u svim žanrovima i za svakog člana porodice.

Poseban poklon, koji će dodatno obradovati najveće fanove filmova i serija, jeste promocija HBO Premium paketa koji se aktivira putem mojtelemach.ba portala od 12. decembra. 

Za korisnike Premium paketa Telemach BH je pripremio specijalni katalog “Naš poklon”, koji će biti dostupan u Video klubu.

Uz atraktivne filmske i serijske programe svih žanrova na dodatnim kanalima, kao i brojnim novim sadržajima koje donose otključani katalozi u okviru Video kluba, korisnici će moći s lakoćom zaroniti u praznično raspoloženje, okupiti porodicu i prijatelje, nasmijati se, raznježiti, zabaviti i unijeti dodatnu toplinu u svoje domove. 

S obzirom da se ovim praznicima najviše raduju djeca, Telemach BH je za njih pripremio 2024 poklon primjeraka EON Kids daljinskog upravljača. Jednostavni su za upotrebu i, što je najvažnije, mališane vode u sigurno dječije okruženje ispunjeno zanimljivim i zabavnim sadržajima u okviru dječijih TV kanala EON Kids i Video klubića. Telemach korisnici, koji u okviru svojih paketa imaju EON Smart Box, mogu se prijaviti za promotivni primjerak EON Kids daljinca putem mojtelemach.ba aplikacije.

Svi dodatni kanali bit će otvoreni automatski. U promociju nisu uključeni Elita i Tidal paketi. Za više informacija posjetite telemach.ba. Uživajte u posebnim trenucima i praznicima uz Telemach BH

PODIJELI:
TAGOVI: Telemach video klub EON kids

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme