Frend vam poklanja 50 odsto više!

13.02.2015 13:01:53
Frend vam poklanja 50 odsto više!

Tako na primjer, korisniku koji putem elektronske dopune uplati iznos od 10 KM, koji će biti prikazan na glavnom računu, automatski će na bonus račun biti dodijeljeno pet KM

Iz kompanije m:tel za sve Frend korisnike stižu lijepe vijesti. Naime svi oni koji u  periodu od 15.  do 28. februara dopune svoj račun u iznosu od 10 KM do 50 KM, dobiće na poklon još 50 odsto od uplaćenog iznosa.

Tako na primjer, korisniku koji putem elektronske dopune uplati iznos od 10 KM, koji će biti prikazan na glavnom računu, automatski će na bonus račun biti dodijeljeno pet KM, odnosno  ukupan raspoloživi iznos biće 15 KM. Ova akcija važi i za dopunu Frend računa putem fiksnog telefona, a za ovaj način dopune potreban vam je LIB (lični identifikacioni broj) kojeg možeš dobiti na bilo kojem prodajnom mjestu m:tel-a.

Bonus će biti aktivan u periodu od 30 dana i vrijedi za pozive unutar m:tel mobilne mreže, kao i za slanje SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH, a stanje na Frend računu korisnik može provjeriti pozivom na *100#.

Ova nova m:tel promotivna ponuda  namijenjena je korisnicima Frend i Kombinuj tarifa, kao i prepaid članovima tarife Moji najbliži. Više informacija o ovoj i ostalim akcijama kompanije m:tel potražite na adresi www.mtel.ba, ili pozivom korisničkog servisa na 066 10 10 10.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak