Sigurno napajanje vaših izvora sa SOCOMEC STS

20.08.2018 09:19:01
Sigurno napajanje vaših izvora sa SOCOMEC STS

Automatski sistemi za transfer tereta su neophodni uređaji u instalacijama, gdje je sigurnost napajanja posebno kritičnih potrošača na prvom mjestu.

Automatski sistemi za transfer tereta su neophodni uređaji u instalacijama, gdje je sigurnost napajanja posebno kritičnih potrošača na prvom mjestu. Osiguravaju automatski preklop iz jednog izvora napajanja na drugi u slučaju problema sa napajanjem poput  kvalitete napona izvora napajanja,  kvara na prioritetnom izvoru napajanja,  ispad osnovnog izvora napajanja,  kratkog spoja ...

Kao izvori napajanja mogu se koristiti  dva mrežna izvora napajanja iz dvije transformatorske stanice,  mrežni izvor i UPS sistem,  statički i dinamički UPS sistem,  osnovni i redundantni izvor.

SOCOMEC STS (Static Transfer Switch)

U SOCOMEC-ovoj ponudi su :

STS Asys 16A - sigurno napajanje Vaših aplikacija

STS Statys od 32 do 1600A - monofazni i trofazni sistem

Firma SICON SAS d.o.o. Tuzla osnovana je 1991. godine a od 1996. godine, osnovna djelatnost firme je prodaja, instalacija i servisiranje sistema neprekidnog napajanja. Ovlašteni su distributer francuske kompanije SOCOMEC UPS, osnovane 1922. godine, za Bosnu i Hercegovinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak