Novogodišnja TV čarolija stiže u vaš dom​

17.12.2019 13:35:07
Novogodišnja TV čarolija stiže u vaš dom​

Telemach otključava dodatne kanale koji nisu sastavni dio paketa koje trenutno koristite

Kompanija Telemach nastavlja prazničnu tradiciju i ove godine. Tokom novogodišnjih praznika, od 16.12. do 16.01.2020. godine, Telemach otključava dodatne kanale koji nisu sastavni dio paketa koje trenutno koristite.

U velikom izboru naslova HBO i Cinemax kanala moći ćete da uživate aktiviranjem HBO Premium paketa putem portala Moj Telemach i aplikacije.

Telemach korisnike očekuje Cinestar Premiere Plus i HBO OD u okviru Video kluba uz još preko 16.000 naslova. U promociju nije uključen katalog Senke nad Balkanom 2 i Zadruga paket.

Za korisnike koji u okviru svog paketa već imaju sve kanale, Telemach je pripremio poseban katalog u okviru Video kluba sa 10 atraktivnih filmova različitih žanrova! Praznici su vrijeme okupljanja i porodične atmosfere u svakom domu, a Telemach je tu da bude dio svake porodice.

Telemach vam želi odličnu zabavu i sretne praznike!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak