Omogućite rad na daljinu uz Bitrix24

24.04.2020 11:06:19
Omogućite rad na daljinu uz Bitrix24

Omogućite rad na daljinu uz Bitrix24 (Intranet, CRM, radne grupe, projekti, video konferencija, chat i dr)

Shodno poslijednjim dešavanjima vezanim za COVID-19 (Korona virus) mnoge kompanije odlučile su svoje poslovanje preseliti u domove kako iz sigurnosnih razloga tako i zbog zakonskih restrikcija.

Obzirom da mnogi servisi (poput Microsoft Teams, Skype, Slack, Zoom i drugi) imaju svakodnevne smetnje ili su u potpunosti prestali raditi zbog preopterećenosti servera, Bitrix24 nudi rješenje za rad na daljinu.

Bitrix24 sadrži preko 36 digitalnih alata za komunikaciju, upravljanje radnim grupama, dijeljenje datoteka, video konferencija, chat, marketing, kontakt centar, telefonija/VoIP, CRM, analitka poslovanja i još mnogo, mnogo toga. Osnova ovog softvera je korporativni portal, tzv. Intranet, koji na jednom mjestu ima potpuno sve što je potrebno unutar jedne organizacije, te je dostupno sa bilo kojeg mjesta putem interneta. Napominju da je softver moguće instalirati na vaš ili njihov server te tako omogućiti nesmetan rad bez obzira na sva dešavanja.

Ovaj softver omogućava uposlenicima nesmetan rad na daljinu, može se pratiti efikasnost svakog pojedeničnog uposlenika kao i broj sati koji su proveli na virtualnom radnom mjestu.

 

Više informacija o softveru i našim uslugama možete saznati: https://bitrix24.bloom.ba/

Vaš Bloom Bitrix24 tim

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak