CRM za MSP rješenje za efikasnije i produktivnije poslovanje (Video)

19.03.2020 08:15:08
CRM za MSP rješenje za efikasnije i produktivnije poslovanje (Video)

Bitrix24 je organizacijski softver koji svojim alatima dovodi Vaše poslovanje u savršen oblik digitalizacije te olakšava organiziranje unutar kompanije

Bitrix24 je organizacijski softver koji svojim alatima dovodi Vaše poslovanje ili saradnju u savršen oblik digitalizacije i tako uveliko olakšava organiziranje unutar kompanije ili radne grupe, uz bolji pregled i analizu Vašeg cjelokupnog poslovanja.

Osnova Bitrix-a je Intranet Modul, koji je napravljen u vidu korporativnog portala čiji alati omogućavaju komunikaciju i suradnju fizički razdvojenih saradnika u realnom vremenu.

Trenutno korišten od strane 6 miliona organizacija, Bitrix24 je platforma za pohranjivanje datoteka, projekata, poruka, zadataka i kontakta, komuniciranje i generisanje novih ideja u sigurnom i pristupačnom okruženju zasnovanom na Cloud-u. Bloom Bitrix24 nudi usluge za obje verzije:

  • Bitrix24 Cloud; koja je besplatna do 12 korisnika uz limitirajuce opcije
  • Bitrix24 On-Premise; profesionalna verzija za organizacije koje žele da imaju puni pristup podacima jer se Bitrix24 instalira na vlastiti ili iznajmljeni server.

Bitrix24 nudi jedinstven radni prostor koji obrađuje mnoge aspekte svakodnevnih operacija i zadataka unutar organizacije, uključujući CRM, dijeljenje datoteka, upravljanje vremenom, kalendare i drugo. U suštini, Bitrix24 pruža kompanijama čvorište za komunikaciju, saradnju, izgradnju znanja i generisanje novih ideja u sigurnom i pristupačnom okruženju zasnovanom na oblaku.

Internet, Intranet i Dctranet - 3 riječi koje opisuju Bitrix24

Saznajte vise na: https://bitrix24.bloom.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo