Zajednička saradnja

Završena dezinfekcija i dezinsekcija zelenih otoka i kontejnera u Gradu Visoko

09.10.2023 09:05:32
Zavrsena dezinfekcija JKP Visoko

JKP "VISOKO" je završilo radove na planskom čišćenju, sapiranju, dezinfekciji i dezinsekciji zelenih otoka i kontejnera na području Grada Visoko

Informišemo javnost i korisnike komunalnih usluga da je Služba za poslove prikupljanja otpada, održavanje čistoće i zaštite na radu lijepo vrijeme iskoristila za realizaciju i završetak radova na planskom čišćenju, sapiranju, dezinfekciji i dezinsekciji zelenih otoka i kontejnera na području Grada Visoko.

Prije navedenih aktivnosti nadležna služba završila je sve radove koji se odnose na održavanje (popravke) zelenih otoka na cijelom području grada Visoko, koji su bili iz nekih razloga oštećeni.

Navedeni radovi finansirani su iz vlastitih sredstava JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko.

"Zahvaljujemo se svim sugrađanima na ukazanom strpljenju za vrijeme realizacije navedenih radova, te ih molimo da čuvaju od oštećenja sve postavljene zelene otoke i kontejnere na području našeg Grada i da svoj komunalni otpad odlažu po propisima i na mjesta koja su predviđena za odlaganje istog", poručuju iz JKP "VISOKO".

"Samo zajedničkom saradnjom JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko i korisnika komunalnih usluga, naš Grad Visoko može dati lijepu ekološku sliku uređenog i turističkog Grada.

Zahvaljujemo se svim sugrađanima Grada Visoko na ukazanom strpljenju i saradnji", ističu iz JKP "VISOKO".

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ekologija