Novi vid podrške svim korisnicima usluga JKP “VISOKO” d.o.o. Visoko

31.01.2022 08:47:58
JKP Visoko podrška

Korisnici JKP “VISOKO” d.o.o. od sada mogu putem telefona i e-maila dobiti tačne i ispravne informacije o realizaciji radova u svim službama Preduzeća

JKP “VISOKO” d.o.o. Visoko informiše javnost i korisnike komunalnih usluga sa područja grada Visoko, da je telefonski broj 032 465 999 i e-mail info.podrska@jkpvisoko.ba novi vid podrške za korisnike, koje mogu koristiti za dobijanje tačnih i ispravnih informacija o realizaciji radova u svim službama Preduzeća.

Navedne novitete korisnici mogu koristiti za prijavu problema na vodovodnoj ili kanalizacionoj mreži, te bilo koji od problema koji se vežu za rad službi Preduzeća.

Prilikom prijave problema bilo bi poželjno da korisnici usluga navedu sljedeće podatke:

  • Ime i prezime,
  • Adresu,
  • Kontakt broj telefona,
  • e-mail adresu, i
  • Šifru/referensu mjernog mjesta.

"Svi naši korisnici koji žele da im se račun za korištenje komunalnih usluga dostavlja na e-mail adresu od 01.02.2022. godine, mogu podnijeti Prijavu za dostavljanje računa na info.podrska@jkpvisoko.ba, gdje će unijeti sve navedne podatke", ističu iz JKP "VISOKO".

Navedeni podaci o korisniku su potrebni kako bi pravovremeno započeli sa riješavanjem podnesenih zahtjeva i prijavljenih problema, koji će biti proslijeđeni prema nadležnim službama Preduzeća, dok će korisnik usluga povratnu informaciju dobiti u predviđenom Zakonskom roku.

“Zahvaljujemo se svim korisnicima komunalnih usluga u  Gradu Visoko na povjerenju i saradnji”, poručuju iz JKP “VISOKO” d.o.o. Visoko.

PODIJELI:
TAGOVI: JKP Visoko podrška korisnicima

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo