Kupovinom Fresh Corner proizvoda osiguravate namirnice za SOS Dječija sela u BiH

05.11.2021 14:00:32
ina energopetrol fresh corner namirnice sos dječija sela bih

Kupovinom Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima osiguravate namirnice za SOS Dječija sela u BiH

Povodom šestog rođendana Fresh Corner brenda INA i Energopetrol su odlučili pokrenuti kampanju kojom bi osigurali podršku radu SOS Dječijim selima u BiH. Svi kupci Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima pomoći će u osiguravanju namirnica za porodice iz SOS Dječijih sela u BiH.

SOS roditelji uvijek se trude djeci pružiti bezuslovnu ljubav i bezbrižno djetinjstvo koje svako dijete zaslužuje, a najveća radost dječaka i djevojčica jesu zajednički porodični obroci i putovanja koja ih vežu za najljepše uspomene. Upravo su važnost zajedničkih porodičnih obroka sa braćom i sestrama koje SOS roditelji s mnogo ljubavi pripremaju, prepoznali i u kompanijama INA i Energopetrol.

Podržavajući misiju SOS Dječjiih sela u BiH, odlučili su pokrenuti kampanju kojom bi osigurali sredstava za pokrivanje troškova namirnica za porodice iz SOS Dječijih sela.

Pauzu na vašem putovanju napravite na INA ili Energopetrol prodajnim mjestima gdje se možete počastiti svježim proizvodima iz bogate Fresh Corner ponude i tako dati svoj doprinos ovoj humanoj kampanji i pomoći u stvaranju još mnogo lijepih uspomena na porodični ručak djece koja odrastaju u SOS Dječijim selima u BiH.

Organizacija SOS Dječija sela BiH pruža brigu o 215 djece i mladih, a kroz Program jačanja porodica podržava 255 socijalno ugroženih porodica.

Više informacija o kampanji i načinima kako podržati rad organizacije SOS Dječija sela u BiH možete saznati na web stranicama www.freshcorner.ba i www.sos-ds.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi