Služba civilne zaštite Općine Hadžići dobila profesionalne isušivače vlage

18.03.2022 15:27:27
općina hadžići islamic relief isušivač vlage

Humanitarna organizacija "Islamic Relief Worldwide" Engleska donirala je Općini Hadžići tri profesionalna isušivača vlage ukupne vrijednosti 10.000 KM.

Humanitarna organizacija “Islamic Relief Worldwide” Engleska donirala je Općini Hadžići tri profesionalna isušivača vlage ukupne vrijednosti 10.000 KM. Mašine su date na raspolaganje Općinskim službama civilne zaštite, a koristit će se za uklanjanje vlage i moguće plijesni iz stambenih objekata pogođenih poplavama.

humanitarna organizacija za pomoć i razvoj osnovana je 1984. godine u Velikoj Britaniji od strane dr. Hany Al Banne. Pored humanitarnih aktivnosti širokog spektra Islamic Relief promoviše ekonomski i socijalni razvoj kroz svoj rad sa lokalnim zajednicama pomažući ugroženima bez obzira na rasu, religiju ili spol. Islamic Relief je prisutan u Bosni i Hercegovini od 1992. godine.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi