AmCham BiH donirao hranu javnoj kuhinji Mozaik prijateljstva u Banjoj Luci

31.03.2022 08:11:46
AmCham donacija hrane javnoj kuhinji

AmCham BiH je javnoj kuhinji Mozaik prijateljstva u Banjoj Luci donirao hranu zajedno sa hotelom Courtyard by Marriot Banja Luka.

AmCham BiH je javnoj kuhinji Mozaik prijateljstva u Banjoj Luci donirao hranu zajedno sa hotelom Courtyard by Marriot Banja Luka.

"Radujemo se što na ovaj način pomogli, a AmCham BiH će i dalje kroz svoje aktivnosti zajedno sa kompanijama članicama nastojati da pomaže. Društvena odgovornost je odgovornost svih nas - nadamo se da ćemo ovim činom potaknuti i ostale da pruže podršku i pomoć onima kojima je najpotrebnija." 

AmCham BiH fokus je uspostavljanje i održavanje bliske komunikacije između realnog sektora i Vlade BiH i njenih institucija na svim nivoima, a pored toga i organizovanje različitih aktivnosti umrežavanja: ručkovi na kojima se obraćaju relevantni govornici, sponzorirani kokteli, seminari, okrugli stolovi, treninzi, sastanci, prezentacije, konferencije, webinari. Radimo i na identificiranju prepreka za poslovanje i oblikovanje prijedloga o tome kako se ti problemi mogu riješiti ili smanjiti, putem  komiteta / radnih grupa / zagovaranja. Promocija filantropskih projekata koji idu u korist široj zajednici su također važna aktivnost AmChama, kao i usredotočenost na teme i probleme koji utječu na poslovne aktivnosti i/ili naše članove.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi