Cijenjeno priznanje

AmCham BiH dobitnik prestižne nagrade "Emerging Partner"

22.06.2023 08:35:00
AmCham BiH Emerging Partner

Ovo cijenjeno priznanje primio je generalni sekretar Nedim Hamzić, kao priznanje za neumorne napore da promovišu fer trgovinu između dvije zemlje.

Trenutak ponosa za AmCham BiH!

AmCham BiH sa zadovoljstvom objavljuje da su od NYC Chamber of Commerce dobili prestižnu nagradu "Emerging Partner".

Ovo cijenjeno priznanje primio je generalni sekretar Nedim Hamzić, kao priznanje za neumorne napore da promovišu fer trgovinu između dvije zemlje.

"Čast je biti prepoznat za našu posvećenost negovanju čvrstih poslovnih veza i stvaranju prilika za ekonomski rast.

Zahvaljujemo Marku Jaffeu, predsjedniku i izvršnom direktoru ugledne Privredne komore New Yorka, što nam je uručio ovu nagradu koja služi kao dokaz napornog rada i posvećenosti cijelog našeg tima i kao vrhunac naše prve posjete poslovne delegacije u SAD.

U AmCham BiH ostajemo nepokolebljivi u našoj misiji njegovanja živahnog poslovnog okruženja, pokretanja inovacija i promicanja održivog rasta. Ovo priznanje nas dodatno motivira da nastavimo sa zalaganjem za fer trgovinsku praksu i jačanje ekonomskog partnerstva između naših nacija."

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo