Prodajna izložba odjeće brenda "Šansa" u Oskarovoj galeriji

22.08.2022 12:52:13
addiko bank sarajevo dajte nam šansu prodajna izložba odjeća šansa

Predstavnici Udruženja „Dajte nam šansu“ iz Sarajeva, koji stoje iza modnog brenda „Šansa“ tokom protekle sedmice bili su gosti Oskarove galerije u zgradi Addiko Bank Sarajevo.

Predstavnici Udruženja „Dajte nam šansu“ iz Sarajeva, koji stoje iza modnog brenda „Šansa“ tokom protekle sedmice bili su gosti Oskarove galerije u zgradi Addiko Bank Sarajevo. Tokom višednevne izložbe, zaposlenici banke, ali i svi drugi posjetioci zgrade Addiko Bank Sarajevo bili su i prilici pogledati i naručiti neki od odjevnih predmeta iz „Šansa“ kolekcije. Inače, obične i polo majice, dukserice i tunike dio su „Šansa“ kolekcije, koju Udruženje „Dajte nam šansu“ proizvodi u saradnji sa nekoliko renomiranih domaćih proizvođača, a dio prihoda od prodaje je namijenjen finansiranju aktivnosti Udruženja.

„Kao što smo i najavili, Oskarova galerija je prostor u kojem će svoje mjesto naći humanitarni i drugi slični projekti. Sa Udruženjem „Dajte nam šansu“ sarađujemo već godinama, te je izložba odjeće 'Šansa' logičan nastavak te saradnje. Sa zadovoljstvom smo našim zaposlenicima, ali i ostalim građanima, omogućili da se upoznaju sa brendom 'Šansa' i da naruče sebi ili svojim najbližima nešto iz raspoložive ponude“, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko Bank Sarajevo i naglasio da će Oskarova galerija u narednom mjesecu dobiti i novi izgled, te naravno ugostiti i druge zanimljive izlagače, čija je aktivnost primarno socijalnog karaktera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi