Kupovinom Fresh Corner proizvoda osiguravate namirnice za SOS Dječija sela

08.11.2022 12:01:53
holdina fresh corner sos dječija sela bih kampanja namirnice za obrok djece

Kupovinom Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima osiguravate namirnice za SOS Dječija sela

Kupovinom Fresh corner proizvoda u mjesecu novembru podržite kampanju za osiguranje namirnica za obroke djece iz SOS Dječijih sela u BiH

Organizacija SOS Dječija sela u BiH već 28 godina, pruža stotinama djece toplo porodično okruženje, ljubav,osjećaj pripadnosti, edukaciju i priliku za bolju budućnost. Djeca zajedno sa SOS roditeljima, braćom i sestrama odrastaju u porodici. Svako dijete zaslužuje pripadati, biti voljeno i sigurno.

SOS roditelji svakodnevno pripremaju ukusne obroke sa mnogo truda i ljubavi posebno vodeći brigu da djeca i mladi putem ishrane unesu vitamine, energetske i nutritivne sastojke neophodne za pravilan, zdrav rast i razvoj.

Tokom kampanje “Zajedno za dječiji osmijeh” u periodu od 1. novembra do 30. novembra 2022. godine kupovinom Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima činite dobro djelo i pomažete humanoj misiji za osiguranje namirnica za porodične obroke djece iz SOS Dječijih sela u BiH.

Kupovinom Fresh Corner proizvoda, podržite SOS Dječija sela u BiH i budite dio ove humane priče.

Sami možemo učiniti malo, zajedno možemo učiniti mnogo za dječiji osmijeh!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi