Kompanija Inžinjering 1 iz Jelaha pomaže rad Narodne kuhinje u Maglaju

17.11.2017 13:55:26
Kompanija Inžinjering 1 iz Jelaha pomaže rad Narodne kuhinje u Maglaju

Spisak donatora koji pomažu aktivnosti Regionalnog odbora "Merhameta" Maglaj i njegove Narodne kuhinje se svakodnevno širi.

Spisak donatora koji pomažu aktivnosti Regionalnog odbora "Merhameta" Maglaj i njegove Narodne kuhinje se svakodnevno širi. Posebno su privrednici svjesni značaja misije "Merhameta" što pokazuju svojim dobročinstvom i solidarnošću prema "Merhametovim" korisnicima koji su u stanju socijalne potrebe.

Među firmama koje pomažu rad "Merhametove" Narodne kuhinje u Maglaju je i "Inžinjering 1" iz Jelaha koja je donirala prehrambene artikle i deterdžent, u vrijednosti od oko 1.000 KM. Ova firma je "Merhametovoj" Narodnoj kuhinji u Maglaju donirala margarin, šampinjone, grah, začin, marmeladu, rižu, tjesteninu, so, ajvar, đuvečte deterdžente za pranje suđa.

Direktorica Regionalnog odbora "Merhameta" Maglaj Sanela Omerović se zahvalila firmi "Inžinjering 1" na vrijednoj donaciji, naglašavajući da će prehrambeni artikli koje je Narodna kuhinja dobila omogućiti pripremu kvalitetnih obroka za korisnike kuhinje, saopćeno je iz Merhameta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi