Inžinjering 1 - Iskustvo pri izvedbi velikog broja objekata širom BiH

15.03.2017 09:07:25
Inžinjering 1 - Iskustvo pri izvedbi velikog broja objekata širom BiH

Prefabrikovani AB objekti raznih namjena omogućuju prvenstveno brzu izradu konstrukcije, u prosjeku od početka proizvodnje do montirane konstrukcije potrebno je oko mjesec dana.

Prefabrikovani AB objekti raznih namjena omogućuju prvenstveno brzu izradu konstrukcije, u prosjeku od početka proizvodnje do montirane konstrukcije potrebno je oko mjesec dana. Što pravi značajne uštede investitoru, u pogledu na vrijeme utrošeno prije korištenja objekata u komercijalne svrhe.

Pored brzine prefabrikovani AB montažni objekti omogućuju proizvodnju i montažu u hladnijim periodima godine, pošto se proizodnja elemenata vrši pod kontrolisanim uslovima unutar proizvodnog pogona preduzeća.

Inžinjering 1 Jelah u svojoj ponudi sadrži pet vrste programa AB montažnih objekata u zavisnosti od raspona, oblika i namjene objekta:

  • D-program (Koji omogućuje raspone do 22m uz jako ekonomičan utrošak materijala)
  • A-program (Omogućuje raspone do 30m idealan za velike proizvodne pogone i skladišta)
  • T-program (Omogućuje raspone od 15m uz maksimalnu ekonomičnost i brzinu izrade)
  • ZT-program (Omogućuje raspone do 16m koji radi svog karakteristićnog izgleda jednim djelom zamjenjuje krovnu kostrukciju što pravi uštede u pogledu na krovno pokrivačke radove)
  • Ostali (Izrada raznih tipova prefabrikovanih elemenata za nisko gradnju)

Inžinjering 1 Jelah pod ovim nazivom egzistira od 1990 godine kao samostalna zanatska radnja (s.z.r.) za projektovanje i izvođenje građevinskih radova, da bi zatim 1991 godine ta djelatnost bila proširena i na trgovinu. Prcduzeće "Inžinjering 1" Jelah je registrovano kao d.o.o. 2000 godine ito se nije mjenjalo do danas.

Osnivanjem preduzeća "Inžinjering 1" d.o.o. Jelah od strane Ahmeta Hujdura dip.ing.grad. nastavljena je tradicija građevinskog opredjeljenja porodice "Hujdur" prisutne već više od 50 godina.

Primarna djelatnost preduzeća jeste proizvodnja i montaža prefabrikovanih armirano betonskih elemenata za viško i nisko gradnju kao i prodaja i ugradanja betona. Uz izradu svih vrasta projekata i prateće dokumentacije.

Pored tradicije, kvaliteta urađenih radova garantovana je certifikatima ISO 9001:2008 kao i ISO 14001:2005.

"Za brzo i kavalitetno odrađene poslove u oblasti projektovanja i izvedbe objekata pobrinut će se naš mladi i stručni tim inžinjera, moderna mehanizacija i stručna radna snaga sa iskustvom pri izvedbi velikog broja objekata širom Bosne i Hercegovine kao i regiona, to potvrđuju i naše reference.

U sa radnji sa partnerskim firmama u mogućnosti smo takođe raditi i objekatc po sistemu kljuć u ruke za skoro sve vrste objekatata.

U našim pogonima, proizvodnja prednapregnutih olakšanih ploča već doseže predvidene kapacitete. Koristeći tehnologiju renomiranog njemačkog proizvođača Weiler u kratkom vremenskom roku smo uspjeli dovesti kvalitet elemenata na zavidan nivo", ističu iz kompanije Inžinjering 1.

U ponudi kompanija Inžinjering 1 takođe ima i  olakšane ploče VP30, VP32 i VP40. Olakšane ploče posjeduju niz prednosti kao što su mogućnost savladavanja velikih raspona, velika nosivost, izuzetne prednosti po pitanju toplotne i zvučne izolacije, neprikosnoven izgled i mnoge druge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo