Veleposlanstvo Republike Hrvatske sudjelovalo na Diplomatskom bazaru

11.12.2019 10:42:02
Veleposlanstvo Republike Hrvatske sudjelovalo na Diplomatskom bazaru

VRH svake godine sudjeluje prodajom doniranih proizvoda hrvatskih tvrtki.

U Sarajevu je 7. prosinca 2019. održan tradicionalni zimski Diplomatski bazar, humanitarna manifestacija koju svake godine u prosincu organiziraju članovi DM i međunarodnih organizacija u BiH, s ciljem predstavljanja nacionalnih proizvoda svojih država i prikupljanja sredstava za pomoć djeci s posebnim potrebama u BiH. Ove godine je sudjelovalo više od 80 DM i MO, a među njima VRH, kao i nevladine udruge.

VRH svake godine sudjeluje prodajom doniranih proizvoda hrvatskih tvrtki. Svoje proizvode doniralo je 17 hrvatskih tvrtki: Konzum, Podravka, Kraš, Zvijezda, Ledo, Argeta, Molson Coors, Rox, Vindija, Stanić – Boreas, Franck, Gavrilović, Sarajevski kiseljak, Poljopromet Metković – Terra Madre, Kutjevo, Orbico, te Croatia Airlines koja je za aukciju bazara donirala povratnu zrakoplovnu kartu od Sarajeva do bilo koje destinacije u Europi u koju leti Croatia Airlines. Osim preko 50 različitih doniranih artikala, djelatnice i supruge djelatnika VRH prodavale su i tradicionalne hrvatske kolače koje su same ispekle za tu prigodu.

Štand VRH bio je ukrašen promotivnim materijalima HTZ i TZ Grada Zagreba.

VRH je ove godine prikupilo do sada najveći iznos sredstava koja će se donirati u humanitarne svrhe za pomoć djeci s posebnim potrebama u BiH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi