Filantropi

Euroexpress uručio paketiće mališanima na UKC i Roditeljskoj kući Iskra (Foto)

Predstavnici Univerzitetstko kliničkog centra i roditeljske kuće Iskra iskazali su neizmjernu zahvalnost za posjetu i poklon paketiće.

24.12.2019 08:58:28 / Izvor: Akta.ba

Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, predstavnici Wunderland igraonice iz Banjaluke, zajedno s predstavnicima kompanije EuroExppress brza pošta, posjetilisu Kliniku za dječije bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Banjaluka, te roditeljsku kuću Iskra i uručili poklon paketiće djeci koja se trenutno nalaze na liječenju.

Radost i oduševljenje mališana nisu izostali, a za naročito dobru atmosferu pobrinula se maskota igraonice Wunderland, klovn Wundi, koji im je uručio paketiće, te kroz druženje sa njima, ubrzo postao njihov omiljeni gost.

Predstavnici Univerzitetstko kliničkog centra i roditeljske kuće Iskra iskazali su neizmjernu zahvalnost za posjetu i poklon paketiće, naglasivši važnost ovakvih aktivnosti, te pružanja pažnje oboljelim mališanima, kako bi zadržali optimizam i pozitivnu energiju koja im je neophodna.

Wunderland igraonica i kompanija EuroExpress brza pošta tokom posjete takođe su se zahvalili predstavnicima UKC – a i roditeljske kuće Iskra na gostoprimstvu i izdvojenom vremenu. Predstavnici obje kompanije ističu da unutar svoga poslovanja nastoje zadržati fokus na društveno odgovornom poslovanju, te pružiti podršku onima kojima je najpotrebnija.

U zajedničkoj izjavi naglasili su važnost kontinuiranog pružanja podrške aktivnostima društveno odgovornog karaktera, a naročito onim najmlađima tokom praznika i perioda darivanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi