BIHAMK pomaže građanima poplavljenih područja u BiH

29.05.2014 12:36:38
BIHAMK pomaže građanima poplavljenih područja u BiH

Upravni odbor BIHAMK-a donio je na hitnoj sjednici odluku o izdvajanju 10.000, 00 KM za pomoć poplavljenim područjima u Bosni i Hercegovini.

Imajući u vidu katastrofalne posljedice  poplava koje su pogodile pojedine dijelove Bosne i Hercegovine  i  preporuku nadležnih organa vlasti, BIHAMK se uključio u akciju pružanja  pomoći građanima poplavljenih područja.
 
Upravni odbor BIHAMK-a donio je na hitnoj sjednici  odluku o izdvajanju 10.000, 00 KM za pomoć poplavljenim područjima u Bosni i Hercegovini. BIHAMK će također, odlukom organa Kluba uplatiti iznos od jedne dnevnice svih uposlenih na donatorski račun koji je za ovu namjenu otvorila Vlada Federacije BiH.

Također, odobrena je jednokratna novčana pomoć vanjskim saradnicima BIHAMK-a u oblasti pružanja pomoći na cesti i prevozu havarisanih vozila. Radi se o dugogodišnjim saradnicima BIHAMK-a koji su u proteklim poplavama pretrpjeli značajna oštećenja na objektima i stvarima značajnim za djelatnost koju obavljaju.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi