Intesa Sanpaolo Banka: Povoljni krediti za vašu priču

Finansije i konsalting

Intesa Sanpaolo Banka: Povoljni krediti za vašu priču

Intesa Sanpaolo Banka BIH nudi klijentima nenamjenske i stambene kredite prilagođene novim uslovima života

12.04.2021 13:41:25 / Izvor: Akta.ba

Intesa Sanpaolo Banka BIH nudi klijentima nenamjenske i stambene kredite prilagođene novim uslovima života

Iako je u  proteklih više od godinu dana uobičajeni način života  bitno promijenjen, potrebe klijenata za dodatnim finansijskim sredstvima se ne smanjuju, ali su prioriteti drugačiji.

Intesa Sanpaolo Banka BiH je anaiizirajući kretanja na bh. tržištu ponudila povoljnije nenamjenske i stambene kredite i promoviše ih u marketinškoj kampanji pod nazivom "Vaša priča nije samo broj"

"Mi se bavimo brojevima, ali znamo da se iza njih kriju životi ljudi i njihove stvarne životne priče. Te priče su nam važne jer su nam važni naši klijenti, a iza njihovih priča leže njihove želje i strahovi u čijem ostvarenju i prevladavanju možemo pomoći. Zato pričamo priču o našim klijentima i njihovim pričama u brojevima, te o mogućnostima koje im nudimo u ostvarivanju njihovih životnih priča", ističe Lejla Dizdarević, direktorica Direkcije za PR i marketing komunikacije Intesa Sanpaolo Banke BiH.

Nenamjenski krediti se odobravaju do 50.000 KM,uz otplatu do 10 godina, uz mogućnost odabira fiksne ili promjenjive kamatne stope  sa ili bez osiguranja.

Kao primjer navodimo da je za nenamjenski kredit sa policom osiguranja efektivna kamatna stopa ( EKS) već od 2,26%.

Kada su u pitanju stambeni krediti maksimalni iznos je 300.000 KM, sa rokom otplate do 30 godina, uz veliki izbor kombinacije instrumenata osiguranja kredita.

"Kako bi naši klijenti uštedjeli dragocjeno vrijeme  i izbjegli dolazak u poslovnicu i čekanje u redu, svoje podatke mogu dostaviti online,  putem linka na web stranici i u najkraćem mogućem roku kontaktiraće ih bankarski službenik i pripremiti i poslati ponudu prilagođenu njihovim planovima i mogućnostima", naglašava direktorica Dizdarević.

Intesa Sanpaolo Banka BiH posluje na cijelom teritoriju BIH, sa širokom mrežom poslovnica i bankomata.

PODIJELI:
TAGOVI: #Intesa Sanpaolo Banka #krediti

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting