Stambeni krediti uz kamatnu stopu od 1,99% (EKS 2,21%)

Finansije i konsalting

Stambeni krediti uz kamatnu stopu od 1,99% (EKS 2,21%)

Akcija stambenih i gotovinskih kredita

24.05.2021 10:06:47 / Izvor: Akta.ba

UniCredit Bank je kreirala posebnu akcijsku ponudu stambenih kredita s namjenom kupovine nekretnine uz promjenjivu kamatnu stopu 1,99% (EKS 2,21%1) za rok otplate do 10 godina, uz mogućnost odabira fiksne kamatne stope za kredite s rokom otplate do 15 godina. Osim navedenog, UniCredit Bank tokom akcije kredita nudi i posebne pogodnosti gotovinskih kredita s rokom otplate do 10 godina, uz fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu ovisno o želji klijenta.

Bogat izbor stambenih i gotovinskih kredita sada je još primamljiviji uz posebne akcijske kamatne stope. Stoga, požurite i odaberite kredit koji vam najviše odgovara, BEZ NAKNADE za obradu kredita, jer ponude vrijede do 30.06.2021. godine.

Sunčani dani podstiču na buđenje prirode, ali i malih i velikih želja. Kako biste što jednostavnije ostvarili svoje želje, UniCredit Bank je pripremila posebne akcijske uvjete za svoje najtraženije kreditne proizvode, uz dodatnu pogodnost koja se odnosi na odobravanje stambenog i gotovinskog kredita bez naknade za obradu. A kako bi se želje mogle ispuniti jednostavno i brzo, apliciranje za gotovinske kredite omogućeno je i putem web stranice UniCredit Bank, čime se skraćuje proces odobravanja kredita.

Pored web stranice banke, više detalja o akcijskim uvjetima moguće je dobiti i u poslovnicama UniCredit Bank, putem letaka, besplatnog info telefona 080 081 051, kao i putem info adrese: info@unicreditgroup.ba.

PODIJELI:
TAGOVI: UniCredit Bank Stambeni krediti

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting