Kupovina na rate bez kamata, uz dodatne popuste s UniCredit VISA karticama

12.05.2022 13:30:11
Kupovina na rate bez kamata

Za sve kupovine na rate ili jednokratna plaćanja UniCredit VISA kreditnim karticama do 20.06.2022. godine, klijenti UniCredita u Bosni i Hercegovini ostvaruju i dodatne popuste do 20% kod odabranih partnera.

Proljeće uvijek donosi osvježenja. Bilo da renovirate ili stvarate, trenirate ili odmarate, ili je vrijeme da servisirate svoj automobil ili jednostavno želite da na rate, bez kamata i uz posebne popuste kupite neki proizvod ili uslugu, dovoljno je da ste korisnik UniCredit VISA kreditne kartice i vaše želje će se lakše ostvariti. 

Za sve kupovine na rate ili jednokratna plaćanja UniCredit VISA kreditnim karticama do 20.06.2022. godine, klijenti UniCredita u Bosni i Hercegovini ostvaruju i dodatne popuste do 20% kod odabranih partnera.

Sve za uređenje doma i dodatne kućne potrepštine uz 10% popusta na cjelokupan asortiman pronađite u prodajnim objektima:

 • Casa Bianca
 • Lijepe kućne stvari
 • Vitapur 

Za renoviranje i opremanje doma posjetite: 

 • Kerametal, te ostvarite 10% popusta na kupovinu kreamike, sanitarije, bijele tehnike i kućnih aparata, kao i rasvjete ili opreme za vrt 
 • Vokel, te osigurajte popust do 15% na odabrani asortiman pločica, sanitarija, klimatizacije i grijanja

IT i drugu opremu pronađite u prodajnim objektima: 

 • Imtec, gdje vas čeka 10% popusta za IT, računarsku, foto i drugu opremu 
 • Technoshop, s 10% popusta na artikle iz TV i audio kategorije, kao i 15% popusta na male i velike kućanske aparate
 • Mekline, s 10% popusta na Apple proizvode 

Za lične potrebe i djecu posjetite: 

 • Provision optiku, uz 20% popusta na odabrane brendove
 • Planiku, uz 10% popusta na određene brendove 
 • OVIESSE i OVIESSE KIDS, uz 15% popusta na novu kolekciju 
 • Bojprom, uz 15% popusta na odabrane brendove 

Pored prednosti kupovine na rate, bez kamata i naknada, UniCredit u Bosni i Hercegovini i VISA nude i posebne pogodnosti ukoliko vam je potrebna dodatna gotovina, uz VISA Classic Charge karticu moguće je korištenje brzog VISA gotovinskog kredita uz odobrenje za svega nekoliko minuta, bez dodatnih procedura, sudužnika i ostalih instrumenata osiguranja. 

Bespovratni keš bonus do 20% za kupovinu engetski efikasnih proizvoda UniCredit VISA kreditnim karticama 

Posebna pogodnost za plaćanje UniCredit VISA karticama jeste dodatni bespovratni gotovinski bonus do 20%, koji je moguće ostvariti za projekte energetske efikasnosti, poput projekata grijanja ili utopljavanja doma. Kupovina na rate, bez naknada i kamata, energetski efikasnih proizvoda odlična je investicija, koja dugoročno čini dom ugodnijim te ekonomičnijim, a ujedno donosi gotovinski bonus na račun korisnika ovog kredita.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting