Popusti do 25 posto na plaćanja BBI Mastercard® karticama

18.08.2022 11:50:23
bbi bank imtec domod planika popusti mastercard

Bosna Bank International d.d. Sarajevo u saradnji sa partnerima: Imtec, Domod i Planika

BBI banka je u saradnji sa kompanijom Mastercard i partnerima – kompanijama Imtec, Domod i Planika pripremila specijalnu ponudu i obezbjedila popuste do čak 25% za plaćanja BBI Mastercard® Debit i BBI Mastercard® Debit Gold karticama.

„Ukoliko vam je potreban novi laptop, računar, printer, TV uređaj, fotoapart ili mobitel, uz BBI Mastercard® kartice ih u Imtecu možete kupiti uz 25% niže cijene na sav asortiman. Posebne cijene klijente BBI banke čekaju i u Domodu, gdje će bijelu tehniku, aparate i ostale  kućanske potrepštine moći kupiti s popustom od 20% na sav nesniženi asortiman. Također, svoju kolekciju obuće provjerene kvalitete možete osvježiti kupovinom u Planika prodavnicama širom BiH s popustom od 20% na nesniženi asortiman.“ saopćeno je iz Marketinga i komunikacija BBI banke.

Popusti se obračunavaju za plaćanja BBI Mastercard® Debit ili BBI Mastercard® Debit Gold karticama kod odabranih partnera: Imtec, Domod i Planika u Bosni i Hercegovini za kupovine vrijednosti preko 100,00 KM, uz gornji prag iznosa po transakciji do 1.500,00 KM. Akcijska ponuda i popusti vrijede od 15.8. do 15.12.2022. godine ili do utroška odobrenih sredstava za popuste.

Aplicirajte za vašu BBI Mastercard® karticu u Bosna Bank International putem web stranice www.bbi.ba ili u jednoj od poslovnica i uživajte u popustima i dodatnim pogodnostima, od kojih se posebno izdvaja mogućnost plaćanja na rate.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting