Investirajte u novu fasadu

Ne čekajte, iskoristite odlične pogodnosti Moj eko dom kredita!

27.02.2023 08:04:53
Moj eko dom kredit Intesa Sanpolo Banka

Ukoliko u narednom periodu želite investirati u vašu novu fasadu i ugradnju PVC stolarije, INTESA SANPAOLO BANKA poziva vas da iskoristite sve pogodnosti koje nudi Moj eko dom kredit.

Ukoliko u narednom periodu želite investirati u vašu novu fasadu i ugradnju PVC stolarije, INTESA SANPAOLO BANKA poziva vas da iskoristite sve pogodnosti koje nudi Moj eko dom kredit.

Ako je cijena vaših prozora 15.000 KM, a cijena stiropora koji je neophodan za vašu novu fasadu 4.000 KM, za iznos od 19.000 KM, imat ćete mogućnost povrata investicije do 3.800 KM na vaš tekući račun.

Više informacija pogledajte OVDJE

"Intesa Sanpaolo Banka kroz svoje djelovanje u BiH aktivno učestvuje u podizanju svijesti društva kada je zaštita životne sredine u pitanju. S tim u vezi, kreirali smo novi proizvod  ‘Moj eko dom’ gdje će klijenti kroz povoljne kreditne uslove sa maksimalnim iznosom kredita do 50.000 EUR i maksimalnim rokom otplate do 20 godina, na brz i jednostavan način realizovati kredit i smanjiti svoje mjesečne izdatke. Poseban benefit ove kreditne linije je mogućnost povrata uloženih sredstava do 20%, nakon ugradnje opreme ili materijala", rekla je Minja Filipović, v.d. Izvršnog direktora sektora poslova sa stanovništvom.

Kreditna linija za Intesa Sanpaolo Banku dio je Instrumenta za finansiranje zelene ekonomije na zapadnom Balkanu (GEFF), koji promovira poboljšanja energetske efikasnosti u stambenom sektoru, a sufinansiraju je Europska unija (EU) i Austrija, te bilateralni donatori Investicijskog okvira za zapadni Balkan (WBIF).

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting