NLB Banka Sarajevo, Zeka i Baumit: Ne troši energiju na gluposti!

03.04.2023 11:16:06
Eko kredit NLB Banka

NLB Banka Sarajevo, Zeka i Baumit pokrenuli su kampanju pogodnosti za finansiranje povećanja energetske efikasnosti uz NLB Eko kredit i NLB Mastercard kreditne kartice.

Važan dio misije NLB Banke je stvaranje boljeg života i bolje budućnosti za region u kojem posluje. Na putu intenzivnog integrisanja ekoloških standarda kroz svoje poslovanje, cilj NLB Banke je kroz finansiranje ubrzati tranziciju Bosne i Hercegovine u nisko-ugljeničnu ekonomiju.

Zbog toga, NLB Banka Sarajevo, Zeka i Baumit pokrenuli su kampanju pogodnosti za finansiranje povećanja energetske efikasnosti uz NLB Eko kredit i NLB Mastercard kreditne kartice.

Pored niske kamatne stope, omogućene su i dodatne pogodnosti za kupovinu kod partnera uz realizaciju Eko kredita i plaćanje NLB Mastercard Charge i Revolving kreditnim karticama:

  • 20% popusta na Baumit fasadni sistem
  • 10% popusta na kupovinu toplotnih pumpi (cijena već od 6.299,00 KM)
  • 10% popusta na bijelu tehniku i male kućanske aparate sa EU naljepnicom A i B
  • 10% popusta na LED rasvjetu i sijalice

Navedene pogodnosti su dostupne u periodu od 01.04. do 31.05.2023. godine isključivo za kupovinu u Zeka Baucentrima.

Popusti uz plaćanje Mastercard kreditnim karticama se realizuju odmah pri kupovini, dok će vam za kupovinu uz NLB Eko kredit Zeka izdati fakturu za odabrane proizvode koji podliježu kriterijima finansiranja Eko kreditom, a potom će biti potrebno da fakturu priložite uz zahtjev za kredit u nekoj od poslovnica NLB Banke Sarajevo. Nakon odobrenja kredita, sredstva se prenose direktno na račun Zeke i moći ćete preuzeti robu. Kreditom se mogu finansirati isključivo proizvodi koji su po ESG standardima i samo na takve će se odobravati navedeni popusti.

Više informacija dostupno je na www.nlb-fbih.ba/ekokredit

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting