Aktuelna ponuda

Intesa Sanpaolo Banka: Štednja za najljepše priče koje tek dolaze

12.09.2023 09:31:25
Intesa Sanpaolo Banka oročena štednja

Vodeći se stvarnim potrebama građana BiH Intesa Sanpaolo Banka kreirala je novu jedinstvenu ponudu za oročenu štednju

Vodeći se stvarnim potrebama građana BiH Intesa Sanpaolo Banka kreirala je novu jedinstvenu ponudu za oročenu štednju, koja je uvertira za oktobar/listopad koji se u finansijskom sektoru obilježava kao mjesec štednje. S tim u vezi svi klijenti, ali i potencijalni klijenti ove Banke koji se u narednom periodu budu odlučili da svoj novac povjere Intesa Sanpaolo Banci bit će u prilici da ostvare jedinstvene uslove, odlične kamate, a prije svega steknu partnera koji će brinuti o svemu što im znači.

"Mi u Intesa Sanpaolo Banci predstavljamo jednog od najpouzdanijih partnera za domaće stanovništvo, jer pored razumijevanja potreba naših klijenata, iza sebe imamo pripadnost jednoj od najjačih Grupa kada je u pitanju međunarodno bankarstvo, a ne smijemo zanemariti i prisustvo te bankarske Grupe već 15 godina u ovoj zemlji. Briga o depozitima naših građana uvijek nam je bila obaveza i stojimo na raspolaganju kako bismo pružili informacije o kamatnim stopama, periodima otplate i različitim vrstama štednje, te tako izgradili partnerstvo temeljeno na međusobnom povjerenju" izjavio je Marco Trevisan, predsjednik Uprave Intesa Sanpaolo Banke.

Kod aktuelne ponude na oročenu štednju Intesa Sanpaolo Banke efektivna kamatna stopa iznosi do 2,00%, a bitno je istaći da su štedni ulozi osigurani kod Agencije za osiguranje depozita i to prema važećem zakonu u iznosu do 70.000,00 KM.

"Intesa Sanpaolo Banka će tokom jesenjeg perioda biti posvećena svim građanima kada su depoziti tj. štednja u pitanju, a sve u cilju kako bi svoja novčana sredstva povjerili pouzdanom partneru,  a  ovim putem bih najavio i niz aktivnosti koje ćemo realizirati tokom narednog perioda, o kojima ćemo javnost obavijestiti putem naših kanala  informisanja" dodaje Trevisan.

Klijentima kojima je potrebna dodatna ponuda i/ili više informacija, ljubazno osoblje ove Banke stoji na raspolaganju. Svi zainteresirani se mogu javiti u jednu od 44 poslovnice širom BiH.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting