Stručnjaci za oglašavanje

Jesu li vaši odnosi s javnošću efikasni?

26.09.2023 08:07:39
E TIM odnosi sa javnošću

Kompanije, bez obzira na djelatnost, moraju imati PR plan! A Agencija E TIM je tu da planove kreira i sprovodi u djela!

Ukoliko želite izgraditi odnos sa svojim ciljnim skupinama, predstaviti i promovirati svoj proizvod, uslugu ili sebe, na pravom ste mjestu!

Agencija E TIM d.o.o. Sarajevo pruža usluge osmišljavanja, kreiranja i strateškog planiranja u segmentu odnosa s javnošću. Stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom specijalizirani su za izradu vrhunskih kampanja – od definiranja ciljanih skupina do savjetovanja, planiranja i provođenja komunikacijskih i promotivnih aktivnosti, te analize rezultata. Jer stvaramo i komuniciramo pozitivan image vaše kompanije u javnosti, integriramo poruke organizacije u pravo vrijeme i na pravom mjestu – pravoj publici!

"Razvijamo strategije kriznog komuniciranja, preventivno reagiramo na negativan PR, "učimo" klijente kako se nositi sa eventualnim krizama prilikom poslovanja."

Kompanije, bez obzira na djelatnost, moraju imati PR plan! A Agencija E TIM je tu da planove kreira i sprovodi u djela!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting