EVENT TIM agencija za inovativni event menadžment i promociju

27.01.2022 07:39:48
EVENT TIM agencija za event menadžment i promociju

EVENT TIM je potpuno inovativna kompanija u oblasti event managementa, marketinškog zastupanja i promocije.

EVENT TIM je potpuno inovativna kompanija u oblasti event managementa, marketinškog zastupanja i promocije.

Dugogodišnje iskustvo i napredna tehnologija omogućili su da spremno prihvate izazove novog doba i ponude najnoviji trend virtualnih i interaktivnih događaja kroz livestreaming platforme WEBEX, ZOOM i KUDO kako bi pratili događaje na bilo kojem kraju svijeta u sigurnom okruženju.

"Pandemija je među nama ali život ide dalje i ne treba dopustiti da poslovni planovi i konekcije zbog toga trpe. Vaš smo pouzdan partner u tome, uz nas su mogućnosti velike a čitav svijet dostupan."

Uz dugogodišnje iskustvo u organiziranju klasičnih evenata, iznajmljivanju savremene tehničke opreme i pružanju tehničke podrške obučenog tehničkog osoblja EVENT TIM organizira i klasične formate događaja.

EVENT TIM nudi najadekvatnije high-tech dvorane koje zadovoljavaju propisane uvjete, idealne za edukacije, seminare i treninge kao i za virtualne promocije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo